Werkwijze

Bij uw eerste bezoek zal de masseuse met u samen bekijken welke massagevorm(en) het meest geschikt zijn voor u en uiteraard luistert ze dan ook goed naar uw wensen en eventuele vragen. Omdat wij u graag de kwaliteit van onze massages willen laten ervaren in plaats van er over te schrijven geven wij de garantie dat u uw geld terugkrijgt als u niet tevreden bent over de behandeling.

Voor aanvang van de behandeling zal de masseuse u ook vragen welke tijdsduur uw voorkeur heeft. Vanaf een uur is elke verlenging van een half uur in principe mogelijk. Voor een optimaal resultaat is het voor de meeste massagevormen aan te raden te kiezen voor anderhalf uur. In die tijd kan het volledige lichaam behandeld worden. Uiteraard bent u vrij om zelf aan te geven welke tijdsduur u prettig vindt, de masseuse zal hier ook altijd even om vragen op het moment dat u een afspraak maakt.

Een afspraak maken is wel gewenst bij Changburi, de agenda zit vaak vol en het is helaas dan ook niet mogelijk om binnen te lopen zonder afspraak. Ook raden wij aan minimaal één week vantevoren te bellen als u zeker wilt weten dat u terecht kunt. Uiteraard mag u altijd bellen als u sneller wilt komen, we staan u graag te woord.

Het kan voorkomen dat de masseuse niet direct bereikbaar is, dit omdat wij klanten een optimale ervaring willen bieden die niet onderbroken wordt door telefoontjes. Geen zorgen, als wij niet direct bereikbaar zijn nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!