Referenties

Ik heb echt genoten van de fijne massage hier. Het was heerlijk ontspannend en daarmee bedoel ik zowel de massage als de sfeer. Ze is heel vriendelijk en vrolijk en stelt je meteen op je gemak. Ook merk je wel dat ze echt weet wat ze doet en er ook plezier in heeft. Voor mij een aanrader en ik kom zeker vaker terug hier.

Heerlijke Thaise massage. Mv heeft verstand van zaken en weet echt wat ze doet. De salon is netjes en heel schoon. De eigenaresse spreekt goed Nederlands wat ook fijn is zodat je kunt uitleggen waar je eventueel last van hebt zodat ze je kan behandelen.

Heerlijke behandeling gehad tegen een mooi aanbiedingsbedrag on het eens te proberen. Hele leuke, lieve en professionele dame die haar vak goed beheerst. Een vol uur genoten van een fijne ontspannen behandeling!

Ben al een aantal keren bij Biar geweest en moet zeggen dat dit de beste massages zijn geweest die tot nu heb ondergaan. Heb verschillende massages ondergaan bij andere Thaise masseuses, maar zij is de overtreffende trap. Zonder iets te zeggen weet zij je probleem(en) op te sporen en daar de behandeling op toe te passen. Een TOPPER en dit ook als persoonlijkheid.

Ben al vaker bij Changburi geweest en zeer tevreden. Mooie en schone salon zeer deskundige masseuse Heel vriendelijke en humor vol houd ook wel van een grapje maar werkt heel serieus. Praat ook graag !! In heel goed Nederlands. Mass naar keuze hard of normaal Biar tot volgende keer want kom zeker terug

Als je een goede Thaise massage zoekt dan zou ik zeker hier eens langs gaan. Ik had erg veel last van mijn schouders, maar na een paar behandelingen heb ik nauwelijks last meer. Ook heerst er een gezellige sfeer en waan je je echt even in een stukje Thailand.

Sinds een aantal maanden vaste klant bij Changburi. Uitstekende massage. Je kunt aangeven welk soort massage je wilt. Ik ben niet van de echt traditionele Thaise massage met extreem rekken en strekken. De eigenaresse past haar techniek daar naadloos op aan. Zeer aan te bevelen.

Ik heb hele goede ervaringen met deze salon. Ben nu al meerdere keren geweest en elke keer ga ik weer helemaal ontspannen naar huis. De masseuse spreekt prima Nederlands en ze is een gezellige meid, dat maakt de ervaring compleet.