Over Changburi

Changburi is in 2014 opgericht door Biar Moohuana, uw masseuse en tevens eigenaresse. Ze stelt zich graag even aan u voor

Ik ben geboren in de buurt van Nong Khai, een stad in het Noordoosten van Thailand, vlakbij de grens met Laos. Hier heb ik het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht totdat ik in 2001 in Nederland ben komen wonen. Na verschillende opleidingen te hebben gedaan en baantjes te hebben gehad leek het mij een prachtige uitdaging om me te verdiepen en te specialiseren in de massagekunsten die in mijn thuisland zo belangrijk en wijdverbreid zijn.

In 2013 heb ik dan ook een groot deel van het jaar in Thailand doorgebracht om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren van de beste leermeesters in Thailand, die van de Wat Po tempel in Bangkok.

Na een tijdje praktijkervaring te hebben opgedaan heb ik Changburi Tradtional Thai massage opgericht en bedien ik met veel plezier u als klant, ik probeer u elke dag weer de beste kwaliteit te bieden en daarnaast probeer ik u ook een vleugje Thaise gastvrijheid en humor mee te geven.

De Nederlandse taal is geen barriere voor mij, dus maak gerust een praatje of stel alle vragen die u maar kunt hebben. Ik geniet ervan om mijn klanten tevreden naar huis te zien gaan, dat geeft mij de voldoening om dit vak met liefde te kunnen uitvoeren.

Kijkt u vooral even rond op mijn website om te zien wat ik u te bieden heb en als u nog vragen heeft twijfel dan niet om mij even te bellen of een whatappje te sturen op 06-34196795.

Ik heet u graag van harte welkom in mijn salon!

Waarom Changburi?

  • Altijd één prijs
  • Gediplomeerde masseuse
  • Hoge klantwaardering
  • Wij spreken prima Nederlands
  • Massage aan te passen op uw wensen