U vindt onze salon aan de Heggestraat 48 in het centrum van Geldrop, direct achter het St. Anna ziekenhuis.

Mocht u ons willen bezoeken bel, sms of whatsapp dan altijd eerst even om een afspraak te maken met 06-34196795.

Uiteraard kunt u ons ook e-mailen op info@changburimassage.nl, maar houd er wel rekening mee dat u niet direct antwoord heeft, een beller is sneller!

 

De salon is prima bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Slechts 6 minuten lopen (500 meter) van het station en 4 minuten (350 meter) van bushalte Geldrop Centrum.

Per Auto

Komend vanuit de richting Eindhoven, Nuenen of Mierlo volgt u de borden richting Geldrop centrum en rijdt u op de rotonde bij de Brigidakerk het centrum in. Na 100 meter volgt een bocht naar rechts en direct voorbij deze bocht gaat u links de Heggestraat in. Na 150 meter (net voor de zijstraat) vindt u de salon aan uw rechterhand.

Komend vanaf de snelweg (afslag Geldrop) of vanuit de richting Heeze volgt u eerst de borden richting Geldrop centrum, echter bij de stoplichten op de kruising van het Bogardeind met de Laan der vier heemskinderen gaat u rechts de Laan der vier heemskinderen in. Houd de linkerbaan aan en neem direct de eerste afslag links (net voor het politiebureau). Rijd de straat uit en ga op de T-splitsing aan het einde van de straat links. U bevindt zich nu aan de voorkant van het St. Anna ziekenhuis. Ga vervolgens rechts de Laarstraat in, rijdt deze uit, volg de bocht naar rechts aan het einde van de straat en sla direct na de bocht rechtsaf de Heggestraat in. Na ongeveer 350 meter, net voorbij de zijstraat, vindt u de salon aan uw linkerhand

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar rondom de salon, maar let wel goed op dat u uw auto niet in de zone voor vergunninghouders parkeert. De parkeerplaatsen recht voor de deur van de salon zijn voor vergunningshouders en u mag hier alleen parkeren na 18:00 's avonds of op zondag. Schuin tegenover de salon, net voorbij de zijstraat (Heilige Geeststraat) zijn parkeerplaatsen beschikbaar die wel gratis en voor iedereen toegankelijk zijn. Mochten deze vol zijn dan is er nog een mogelijkheid om in de Heilge Geeststraat tegenover de kinderopvang te parkeren, let echter wel op dat in deze straat eenrichtingsverkeer geldt.

Per Trein

Vanaf station Geldrop loopt u in een paar minuutjes naar de salon. Wanneer u het station verlaat steekt u recht de parallelweg over en volgt de stationsstraat richting het centrum, het station blijft aan uw rugzijde. Ga bij de eerstvolgende zijstraat (Heilige Geeststraat). U loopt nu richting de achterkant van het St. Anna ziekenhuis. Loop deze straat volledig uit en sla aan het einde van de straat linksaf. Nu bent u al aangekomen, de salon zit in het tweede huis vanaf de hoek, op nummer 48.

Per Bus

Pak een bus die de halte Geldrop Centrum aandoet, bijvoorbeeld lijn 24 of 320 vanaf station Eindhoven naar station Helmond. Eenmaal aangekomen bij de halte loopt u richting de Brigida kerk. Als u voor de kerk langs loopt richting de winkels in centrum Geldrop slaat u vlak voordat u de winkelstraat in loopt rechtsaf, u loopt nu voor restaurant De Zwaan langs. Direct na de bocht slaat u linksaf de Heggestraat in. Na 150 meter vindt u aan uw rechterhand de salon, op nummer 48.

 

Mocht u ons toch niet kunnen vinden dan bel gewoon even als u in de buurt bent, we helpen u graag verder.

Tot ziens bij Changburi!